.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi håndterer personopplysninger som vi samler inn for at vi kan formidle tilbud og informasjon til de frivillige og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig er Bydelsmødre sentralt ved daglig leder. Dersom du vil se, rette eller slette dine personopplysninger kan du sende en e-post til info@bydelsmor.no.  

.

1. Medlemskap

Hvilke personopplysninger behandles?

Fra våre medlemmer (bydelsmødre og bydelsfedre) henter vi inn navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse, verv i Bydelsmødre-lokale foreninger, landbakgrunn og språk.  

Hva er formålet med, og grunnlaget for behandlingen?

Vi behandler i hovedsak person­opplysninger om deg for å ivareta vår forpliktelse og avtale med deg som frivillig. Formålet med innsamlingen, registreringen og lagringen av personopplysningene er først og fremst å kunne følge opp deg som frivillig på en god måte. Vi trenger kontaktinformasjonen din for å kunne koordinere innsatsen, og for å videreformidle informasjon og tilbud til deg. Det er nødvendig å innhente informasjon om landbakgrunn og språk for å formidle tilbud, aktiviteter og forespørsler til relevante frivillige. Vi benytter også opplysningene til å rapportere på antall medlemmer, landbakgrunn og språk for å motta tilskudd til drift av organisasjonen.  

Lagring av personopplysningene

Dine opplysninger blir oppbevart i et trygt og passordbeskyttet register. Det er bare utvalgte ansatte som har tilgang til medlemsregisteret. Dersom du ikke lenger ønsker å være bydelsmor slettes dine personopplysninger. 

Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med andre, med mindre det foreligger et lovlig grunnlag. Vi vil derfor alltid innhente spesifikt samtykke fra deg dersom det er aktuelt å dele dine personopplysninger med andre, for eksempel en ansatt i bydelen eller kommunen.  

.

2. Nyhetsbrev

Som bydelsmor eller interessent kan du melde deg som mottaker av vårt nyhetsbrev, som kommer to ganger i året. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i et eget register og, deles ikke med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, og din e-postadresse vil følgelig slettes fra våre registre.

.

3. E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innholdet og sletter den straks. 

.

4. Påmelding arrangementer

Via vår Facebook-side og gjennom nyhetsbrevet er det mulig å melde seg på arrangementer i regi av Bydelsmødre Norge. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement, dersom ikke annet er samtykket til. 

.

5. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.  

Ta kontakt med oss:

Påkrevde felter er merket med *