Hvor møter du bydelsmødrene?

Det finnes Bydelsmødre i seks av Oslos bydeler: Alna, Stovner, Grorud, Østensjø, Søndre Nordstrand og Bjerke. I løpet av 2020 starter vi også opp i kommunene Grong, Levanger, Drammen og Kvam. Her kan du lese litt om de ulike gruppene.

Tre bydelsmødre i rosa vester står sammen og smiler. De er samlet på et utendørs arrangement. Vestene har påskriften "bydelsmor" på ryggen.

Bydelmødrene i Oslo

Bydelsmødre startet med 18 kvinner i Bydel Alna. Siden den gang har vi etablert oss i fem bydeler til, og med oss på laget har vi 130 frivillige kvinner. De har bakgrunn fra 35 ulike land og snakker til sammen over 40 språk. 

.
.

Bydelsmødre dukker opp i nye kommuner!

I løpet av høsten 2020 starter Bydelsmødre opp i kommunene Grong, Levanger, Drammen og Kvam, som en del av prosjektet “Bydelsmødre i Bygde-Norge". Du kan lese prosjektbeskrivelsen her, og mer om oppstart i nye kommuner her.  

 Nedenfor finner du kontaktinformasjon til koordinatorer i de fire kommunene, og informasjon om hvor de nye Bydelsmødre-gruppene befinner seg i prosessen. Vi oppdaterer siden forløpende ettersom innsatsen kommer i gang.