Vil du bli bydelsmor?

Støtter du kvinner i ditt lokalområde? Vil du ha mer kunnskap om samfunnet og tjenester i bydelen din? Har du lyst til å gjøre en forskjell?  

Se under for informasjon om hvor bydelsmødre rekrutteres nå. Du kan også ta kontakt med oss på info@bydelsmor.no eller i skjemaet under, eller følg med på våre sosiale medier for å få oppdatert informasjon om vår neste oppstart av bydelsmor-utdannelse. 

Hvor kan du bli bydelsmor nå?

Sarpsborg kommune er i gang med rekruttering av nye bydelsmødre. For mer info sjekk ut: https://www.sarpsborg.com/helse-og-omsorg/bydelsmodre/

Ønsker du å hjelpe bydelsmødrene ved å arbeide frivillig? Av erfaring vet vi at det er mange som ønsker å bli frivillige og kanskje ikke har anledning til gå igjennom hele grunnutdannelsen. Om du ønsker på bli med i bydelsmødrenes nettverk, kan du hjelpe med arrangementer, kurs og lignende. Ta kontakt med oss på info@bydelsmor.no eller i skjemaet under dersom dette høres ut som noe for deg. 

Ta kontakt med oss:

Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Påkrevde felter er merket med *

Trenger du eller noen du kjenner å snakke med en bydelsmor? Skriv gjerne inn hvor du befinner deg og hvilket språk du ønsker å snakke på, så blir du kontaktet av en bydelsmor som kan hjelpe deg.

NB: ikke send sensitive opplysninger via dette skjemaet.