Bydelsmødre ferdigutdannet i Levanger

20.05.2021

I Levanger har elleve flotte bydelsmødre fullført grunnutdanningen. Torsdag 20. mai ble det avholdt diplomseremoni for Lizzie, Jana, Basma, Zeinab, Selam, Zeynab, Aneta, Fatima, Jeanette, Jennifer og Justina; de nye bydelsmødrene (også kalt «bygdemødre»).

På diplomseremonien var det duket for koronavennlig feiring med middag og kake, taler og blomster, og ikke minst fornemt besøk fra selveste ordføreren; Anita Ravlo Sand.

Den engasjerte gjengen har gjennomført bydelsmødrenes grunnutdannelse tross strenge koronarestriksjoner, og med en slik iver og et engasjement vi sjeldent har sett maken til. De elleve bydelsmødrene i Levanger har bakgrunn fra ni nasjonaliteter (Norge, Bangladesh, Burundi, Eritrea, Filippinene, Irak, Iran, Polen og Syria) og behersker elleve språk (amharisk, arabisk, bangla, fransk, hindi, kirundi, kurdisk, persisk, polsk, tagalog, tigrinja) i tillegg til norsk og engelsk.

Gratulerer til våre nye bydelsmødre i Levanger og hjertelig velkommen med på laget! Vi i Bydelsmødre Norge gleder oss til å se alt det dere vil utrette og gleder oss til å bli kjent med dere. Tusen takk for at dere byr slik på dere selv, for at dere bruker deres tid på frivilligheten og for å skape et godt lokalsamfunn for alle.