Bydelsmødre får 25.000 kroner av Bilia

13.12.2020

Hver søndag i advent deler Bilia ut en julegave til et godt formål. Denne søndagen var det Bydelsmødre Norge som ble vinneren av den tredje julegaven på 25.000 kroner.

"Gjennom hele pandemien har vi bidratt med informasjon og hjelp. Vi hjelper til der det trengs hjelp, uten at de vi hjelper må vente på en time. Hos oss kan de snakke på sitt eget morsmål, og vi får tilbakemeldinger fra mange om at de føler seg trygge og forstått", sier Bydelsmødres leder Nasreen Begum. Bydelsmødre har fått gaven på grunn av sin innsats med å nå ut med viktig informasjon under koronapandemien.

"Det er vanskelig tider for mange, og det blir ikke lettere om man har dårlige norskkunnskaper eller digitale ferdigheter. På Bydelsmødrenes hjelpetelefon kan folk ringe inn og få svar på spørsmål om alt fra koronatesting og økonomi til psykisk helse - på sitt morsmål. De gjør en viktig jobb hver dag for at ingen skal stå alene i denne krisen", skriver Bilia på sine nettsider.

Bydelsmødre Norge retter en stor takk til Bilia for julegaven, og ønsker alle en fortsatt fin adventstid!

Ønsker du å støtte vårt arbeid?

Det kan du gjøre ved å vippse valgfritt beløp til 549440. Din støtte vil være til hjelp med å bane vei der hvor det offentlige ikke kan nå.